top of page

Teemme kaikkiin autoihin määräaikashuollot. Huollot suorittamalla asiantuntevassa korjaamossa voit varmistaa että auto pysyy kunnossa ja toimintavarmana ja autosi arvo säilyy.

On väliä, kuka autoasi huoltaa ja mitä sille huolloissa tehdään.

Meillä kaikki huollot tehdään auton valmistajan huolto-ohjeiden mukan jolloin takuu säilyy voimassa.

VUOSITTAINEN

Vuosihuolto, A-huolto, kausihuolto. Voit kutsua sitä millä nimellä tahansa mutta sisältö on sama. Meillä huolto sisältää kaikki autovalmistajan autolle tarkoittamat huoltokohteet.

Tämä huolto tehdään joka vuosi, jos autolla ajetaan enemmän kun huoltoväli sallii, silloin useammin kuin kerran vuodessa.

Jos taas ajomäärä jää selvästi alle huoltovälin, voidaan tällöin hieman joustaa mutta yhtään huoltoa ei tule jättää väliin.

MÄÄRÄAJOIN TEHTÄVÄ

Kuntohuolto, B-huolto, laajennettu huolto. Tämä huolto tehdään 2-3 vuoden välein riippuen automallista. Huolto on vuosittaista huoltoa laajempi, sisältäen mahdollisesti osien vaihtoja kuten ilmansuodatin, polttoainesuodatin, raitisilmasuodatin, sytytystylpat, jarrujen huolto, lisätarkistuksia.

Usein osilla on vaihtoväli joka ei mene tasan huoltojen kesken, silloin pitää tapauskohtaisesti miettiä mitä autolle on järkevää tehdä.

 

HUOLLON LISÄTYÖT

Kaikissa autoissa on myös ajasta tai kilometreistä riippumattomia huoltokohteita. Esimerkkeinä vaikkapa:

Jarrunesteste 2 vuoden välein joka pitää vaihtaa vesipitoisuuden kasvamisen takia; vesi kun jäätyy talvella sekä ruostuttaa järjestelmää.

Ilmastoinnin huolto 3 vuoden välein. On normaalia että kylmäainetta katoaa pieni määrä tiiveyden ja lämpötilavaihteluiden takia sekä järjestelmään kertyy kondensiovettä. Kylmäaineen määrä tarkastetaan sekä kuivaimesta imetään kosteus pois. Vain näin voidaan taata tehokas toiminta.​

 

​​
bottom of page